Cautare

15144 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 03 01 2010" (3.89 secunde)
Wall-Street.ro a realizat topul celor mai importante evenimente de business ale ultimelor 12 luni. Puteti citi in continuare evenimentul de pe locul 4: exporturile au sustinut economia in 2010.
• Taierea salariilor bugetarilor cu 25% si a ajutoarelor sociale cu 15% este, potrivit unui sondaj ZIARE.COM, cea mai proasta decizie economica luata in Romania in ultimii zece ani.
Ziare.com publica rezultatele unui sondaj desfasurat in perioada 18 decembrie 2010 - 31 decembrie 2010, la care au participat 6.589 de persoane.
Anul acesta va fi cel mai greu an din punct de vedere economic pentru ca trebuie sa ducem batalia pe doua fronturi, unul pentru iesirea din recesiune si celalalt cu incheierea echilibrului bugetar, a declarat, marti, pentru AGERPRES, Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei.
Mai mult de doua treimi dintre romani spuneau in decembrie 2010 ca situatia financiara a familiei lor este mai dificila decat in urma cu 12 luni, in vreme ce doar 6% credeau ca aceasta este mai buna, potrivit unui Barometru de Incredere a Consumatorului realizat de GfK pentru Comisia Europeana.
anul trecut investitiile totale in economie au fost de 13 miliarde euro In 2010, investitiile nete realizate in economia nationala au scazut cu 13,5% fata de 2009, la 12 miliarde de euro, conform datelor Institutului National de Statistica (INS).
PIB a scazut cu 1,3% in 2010, conform datelor actualizate ale INS. ... Dupa doi ani de criza, productia anuala a Romaniei este cu o zecime mai mica decat cea din 2008.
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
Cum a evoluat Romania pe plan economic in ultimii ani in raport cu alte tari europene Comparativ cu alte tari europene, pe plan economic Romania nu a avut o evolutie favorabila, ci dimpotriva.
In presa online sunt vehiculate cateva nume ale viitorului premier, in eventualitatea ca PSD va castiga alegerile si va forma o majoritate parlamentara cu ALDE si PRU.
Teste ca la scoala pentru ziaristii de la Jurnalul National si publicatiile economice ale Intact Incercarea grupului Intact de a-si reuni cea mai mare parte a publicatiilor tiparite sub umbrela unei singure companii, Intact Publishing, intampina greutati zilele acestea.
Judecatorii de la Tribunalul Dolj au condamnat doi barbati care falsificau whisky J&B si il vindeau in discoteci si cluburi sau, in cantitati mari, pentru nunti si botezuri Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au aflat, in februarie 2010, ca Gabriel Miloteanu, student la Facultatea de Teologie si barman in clubul "Medieval"
In Romania, salariul este taxat de catre stat cu 45,5%, in timp ce angajatul primeste in mana doar 54,5% din adevaratul lui venit salarial. ... GdS va prezinta unde se situeaza Romania in randul tarilor din Europa cand vine vorba despre contributii sociale.
"Mircea Geoana anunta ca Birourile Permanente reunite au fost convocate pe 29 noiembrie " Presedintele Senatului, Mircea Geoana, i-a trimis joi seara o scrisoare premierului Emil Boc, in care face o serie de precizari cu privire la procedura parlamentara privind Legea educatiei, precizand ca potrivit principiului separatiei puterilor in stat Parlamentul este cel care controleaza si cenzureaza Executivul.
La data de 04 noiembrie 2010, in jurul orei 02.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie i-au prins in flagrant pe str. ... FLORIN de 20 de ani, S. NELU de 18 ani si L.
Adrian Halpert) Angajatii Intact Media Group, trustul condus de Dan Voiculescu, au primit astazi un mesaj intern din partea conducerii companiei, prin care sunt anuntati ca "noua abordare strategica a Grupului va pune accentul pe dezvoltarea zonei TV si online" si ca " print-ul, in coordonatele actuale, raspunde mai greu necesitatilor de circulatie rapida si universal accesibila a informatiei".
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, incepand de astazi, 09.09.2010, se instituie sensuri unice de circulatie pe Str.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, incepand de azi, 29.12.2010, s-au instituit sensuri unice de circulatie pe:
In scurta vreme, circulatia scuterelor si a bicicletelor va fi interzisa in zona centrala a Craiovei, iar carutele vor avea acces limitat, conditionat de toaleta pentru cal.
Sistemul financiar traverseaza o data la 5-7 ani o criza financiara, afirma Jamie Dimon (foto), seful JPMorgan Chase. Luand in calcul acest aspect, viitoarea criza financiara ar putea avea loc in 2015.
google-analytics.com